1-16 van 18 producten

Functionele verlichting voor binnenshuis

Verlichting is in de eerste plaats functioneel. Bij bepaalde handelingen heb je gewoon goed licht nodig om te kunnen zien wat je doet. Functionele verlichting voor in huis omvat onder meer kastverlichting, leesverlichting en werkverlichting. Een bureau met verlichting om je administratie te kunnen doen is bijvoorbeeld onmisbaar. Hubo heeft allerlei handige functionele verlichting voor je in het aanbod.

Kastverlichting en andere praktische lichtbronnen

Praktische verlichting kan bijvoorbeeld bestaan uit een TL-armatuur, een garderobelamp of een kastlamp. Het licht van andere lampen schijnt vaak onvoldoende naar binnen in kasten en daarom kan het erg handig zijn om kastverlichting te monteren. Dit geldt voor zowel kasten met massieve deuren als vitrinekasten. Een verzameling porselein achter de glazen deurtjes van een chique buffetkast komt met kastverlichting veel beter tot zijn recht. Verder is ook een nachtlampje een praktische lichtbron. Zo’n oriëntatielamp is erg toepasselijk voor in de kinderkamer of de hal. 

Goedkope functionele binnenverlichting

Overal in huis komt functionele verlichting van pas. Voor donkere ruimtes zoals zolders en bijkeukens kan bijvoorbeeld ook de toepassing van led strips een idee zijn. Met dergelijke strips zijn tal van creatieve oplossingen te verzinnen. Zo zijn LED-strips bijvoorbeeld ook langs de onderzijde van je ledikant te plakken. Het licht schijnt dan op de grond en dat geeft een speciaal effect. Het indirecte licht is bovendien minder fel en dat is fijn voor slaperige ogen. Verder kun je denken aan achtergrondverlichting voor je televisie en vitrineverlichting. Via Hubo koop je deze voordelige functionele verlichting.