LED strips

  • 1 -18 van 18 producten
Hubo staat voor je klaar!

Goedkoop verlichten met ledstrips

Verlichting met ledstrips biedt veel mogelijkheden. Met een led slang verlicht én versier je bijvoorbeeld de tuin in een handomdraai. Leuk voor in de zomer of voor tijdens de donkere kerstdagen. De ledstrip voor binnen gebruik je bijvoorbeeld op het plafond, of onder of boven de keukenkastjes. Het aanbrengen en aansluiten van led verlichting op strip is eenvoudig en hierbij maakt het niet uit of het nu een led strip van 10 meter is, of een led strip van 5 meter. 

Led sfeerverlichting

Met led verlichting op strip creëer je snel een gezellig sfeertje in huis of in de tuin. Je koopt gemakkelijk een led strip van 5 meter of meer. De led verlichting is te krijgen verschillende kleurtemperaturen. Voor werkruimtes is koud licht (5000 Kelvin) het best geschikt, voor sfeerverlichting kies je warm led licht (3000 Kelvin). Je kunt ook gebruikmaken van een led dimmer. Led strips koppel je makkelijk aaneen, zo maak je snel een led strip van 10 meter. 

Ledstrips en de IP beveiligingsklasse

De IP beveiligingsklasse geeft aan waar de led strips tegen kunnen. Dit betreft zowel de bescherming tegen water, als fysieke krachten zoals bijvoorbeeld stoten. Hoe hoger de klasse, hoe beter de bescherming. Een led slang voor in de tuin heeft bijvoorbeeld een IP-nummer van 65 of hoger. Voor led verlichting op strips voor de huis- of slaapkamer volstaat een lager IP- nummer dan voor de natte ruimtes. Hulp nodig bij het kiezen van je ledverlichting? Vraag het ons vakteam. Zij helpen je graag de juiste ledstrip voor binnen of buiten te kiezen.