Breekhamers

Breekhamer: voor al je sloopwerkzaamheden

Ga je je badkamer of toilet opnieuw betegelen? Of zijn er plannen om vloeren open te breken of muren te verwijderen? Met een breekhamer of sloophamer kan je alle kanten op. Het is ideaal gereedschap om te slopen, want werkelijk alles kan worden opengebroken. Een breekhamer kopen is daarom een uitstekend idee wanneer je verhuist of je huidige woning gaat renoveren. Neem dus snel een kijkje bij ons aanbod elektrisch gereedschap

Waarom een hakhamer?

Een breek- of hakhamer is ideaal om funderingen en muren mee te slopen. Zie het als een elektrische beitel die je gebruikt voor zware en intensieve sloopwerkzaamheden. Je kan er razendsnel mee slopen zónder dat je last krijgt van je handen, armen en schouders. Zelfs bij langdurig gebruik is er niets aan de hand. Een breekhamer kopen is dan ook zeer verstandig als je je huis gaat opknappen of een bepaalde ruimte zoals de badkamer. Kies uit diverse merken en uitvoeringen. 

Sloophamer kopen? Hubo helpt!

Zoek je een elektrische hak- of breekhamer en wil je een sloophamer kopen het liefst doen bij een specialist? Dan zit je bij ons goed, want wij hebben meerdere sloophamers voor je in de aanbieding. Bovendien zijn we er voor jou als je advies nodig hebt bij je aankoop. 

Is slopen niet voor jou weggelegd en heb je om die reden hulp nodig? Ons vakteam staat klaar om jouw badkamer, muren of funderingen vakkundig te slopen en op te bouwen.