Telefoonaccessoires

  • 1 -23 van 26 producten
Hubo staat voor je klaar!

Veilig rijden en klussen doe je met deze telefoonaccessoires

Je telefoon bij je hebben geeft een veilig gevoel, want je bent altijd bereikbaar. Ook profiteer je van de handige functies. Met behulp van de juiste telefoonaccessoires maak je op een veilige manier gebruik van je telefoon wanneer je autorijdt of aan het klussen bent. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Hubo helpt je hierbij.

Telefoonaccessoires voor in de auto

Gebruik je je telefoon als navigatie in de auto? Dan heb je een smartphonehouder nodig. Je hebt de keuze uit verschillende systemen, waaronder voorruithouders en dashboardsystemen. Met een voorruithouder wend je je blik niet ver af van de weg om een kijkje te nemen op je navigatiescherm. Dat maakt zo'n houder een veilige optie. Een dashboardsysteem plak je op het dashboard. Je telefoon is nog steeds in je gezichtsveld en je houdt je zicht op de weg vrij. Maak je vaak lange ritten? Vergeet dan niet een carpoint mini-USB lader voor de auto te kopen. Zo is jouw telefoon altijd opgeladen.

Telefoonaccessoires voor klussers die hun handen vol hebben

Ben jij altijd druk? Hubo helpt je met het vinden van telefoonaccessoires die jou een handje helpen. Koop een sportarmband voor je smartphone, zodat je onbezorgd muziek luistert of telefoongesprekken voert tijdens het klussen. Heb je je telefoon juist altijd in je broekzak? Schaf dan een handige toiletrolhouder met tablet aan. Hiermee bied je je telefoon een veilige plaats wanneer je een pitstop maakt.