Schuurpapier

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 64 producten
Hubo staat voor je klaar!

Schuurpapier: voor een gladde ondergrond en betere hechting

Schuren zorgt voor een goede hechting tussen ondergrond en verf. Dat is precies de reden waarom je kiest voor schuurpapier. Er is papier die je met de hand gebruikt, maar ook stevig papier voor een schuurmachine. Een gladdere ondergrond voor schilder- of lakverf bereik je dus met het juiste schuurpapier. Is het houtwerk in of rondom je woning toe aan een nieuwe verf- of laklaag? Schuurpapier kopen is een logische eerste stap voor een verrassend mooi resultaat. 

Soorten schuurpapier

Met fijn schuurpapier polijst je als het ware een bepaald oppervlak. Dit doe je als je een nieuwe verflaag wilt aanbrengen. Grof schuurpapier is er voor het grove schuurwerk. Grof schuurpapier gebruik je bijvoorbeeld voor het verwijderen van roest of een bladderende verflaag. Waterproof schuurpapier is hoogwaardig schuurpapier waar je nat mee schuurt. Dit heeft als belangrijk voordeel dat er geen stof vrijkomt tijdens het schuren van een bepaalde ondergrond. 

Schuurpapier kopen? Hubo helpt!

Of je nu op zoek bent naar fijn schuurpapier of waterproof schuurpapier, in onze winkel hebben we voor iedere schuurklus een passend aanbod schuurpapier. Op die manier draag je zorg voor een perfecte voorbewerking van je verf- of lakklus. Natuurlijk kan je altijd een beroep op ons doen voor een deskundig advies.

Is zelf schuren, lakken of verven niets voor jou en heb je daarom hulp nodig? Ons vakteam staat klaar en biedt maximale ondersteuning tijdens binnen- of buitenschuurwerk.