Afdekramen

  • 1 -23 van 98 producten
Hubo staat voor je klaar!

Wat zijn afdekramen precies?

Door het gebruik van een afdekraam kun je schakelmaterialen afdekken. Hierdoor zijn de stopcontacten of dimmers niet meer zichtbaar, maar juist mooi afgewerkt. Daarnaast is het natuurlijk een stuk veiliger om een afdekraam op je dimmers te hebben. De elektriciteitsdraden zijn namelijk niet meer zichtbaar, waardoor er ook geen ongelukken zoals een kortsluiting kunnen gebeuren. Afdekramen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld een afdekraam in het zwart erg mooi in een modern interieur gebruiken. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor meer traditionele afdekramen. 

De montage van een afdekraam

Een afdekraam in het zwart kun je erg gemakkelijk monteren op een dimmer. Er zijn hiervoor verschillende toepassingen. Zo kun je er voor kiezen om een model met vlakke montage te kiezen. Deze steekt maar minimaal buiten de muur, uit waardoor het er erg strak uit ziet. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een opbouw model te monteren. Deze steken meer buiten de muur uit, maar kunnen er net zo leuk uitzien. Dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak en interieur stijl. Een goede keuze kan bijvoorbeeld zijn een inbouw afdekraam in het zwart, mooi in een modern interieur.

De keuze maken voor een afdekraam

Heb je hulp nodig bij het kiezen voor geschikte afdekramen voor jouw huis? Hubo Helpt! Er staat dagelijks een vakteam voor je klaar die je helpt met al je vragen. Je krijgt direct een passend advies.