Hoge druk PVC

  • 1 -23 van 76 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hoge druk pvc

Een pvc drukleiding wordt gebruikt bij toepassingen waarbij vloeistof onder druk van punt A naar punt B moet worden verplaatst. Alles op het gebied van hoge druk pvc kan en mag dus niet ontbreken wanneer je een vijver of beregeningsinstallatie aan het aanleggen bent. Met hoge druk pvc voorkom je namelijk dat leidingen bezwijken onder zware belasting. Met dit hoogwaardige pvc worden problemen die het barsten van een leiding veroorzaakt, voorkomen. Voor alles op het gebied van hoge druk pvc ben je bij Hubo aan het juiste adres. 

Hoge druk pvc: van buis tot verbindingsstukken 

Naast een hoge druk pvc buis vind je bij ons ook alle benodigde schuifkranen, draadnippels en verbindingsstukken in diverse soorten en maten. Van een hoge druk pvc mof van 50mm tot een terugslagklep van 32 mm: bij Hubo ben je aan het juiste adres. Al onze producten op het gebied van hoge druk pvc voldoen aan de wettelijke eisen. Leg je een systeem aan voor drinkwater? Dan is het KIWA-keurmerk van belang. Leg je leidingsystemen aan voor andere toepassingen? Dan voldoet het KOMO-keurmerk. 

Meer informatie?

Heb je, voordat je aan de slag gaat met hoge druk pvc, behoefte aan meer informatie of een persoonlijk advies? Ons vakteam staat graag voor je klaar, zowel online als in de winkel. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste hoge druk pvc buis voor jouw specifieke toepassing.