Schaduwdoek op maat laten maken en plaatsen?

Heb jij een fijn plekje in de tuin waar je graag zit, maar zou je daar ook graag wat schaduw hebben? Dan is het laten plaatsen een schaduwdoek de juiste oplossing. Dit is een mooie vorm van zonwering die tot 95% van de uv-stralen tegenhoudt.

Vraag een offerte aan
Schaduwdoek op maat

Wat is een schaduwdoek?

Een schaduwdoek is eigenlijk precies wat de naam zegt. Het is een doek die schaduw creëert. Je hangt hem horizontaal boven je terras, tuin of zelfs balkon. Omdat een schaduwdoek wordt gemonteerd aan de muur of een paal, is het slepen met parasols voorbij. Hoe fijn is dat?

Schaduwdoeken zijn waterdoorlatend. Er blijft dus geen water op liggen, waardoor ze gewoon buiten kunnen blijven hangen wanneer het gaat regenen. Ook houden ze tot 95% van de uv-stralen tegen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je verbrand in de schaduw. En ondanks dat ze zoveel zon en warmte tegenhouden, zul je niet in het donker komen te zitten.

Schaduwdoek laten plaatsen

Een schaduwdoek kan vierkant of driehoekig zijn en is verkrijgbaar in de kleuren grijs, crème en zand. Doorgaans worden ze op een hoogte vanaf 250cm geplaatst. Het Hubo vakteam komt graag bij je langs om alles op te meten. Ze kijken dan samen met jou naar de juiste hoogte en het juiste formaat van het schaduwdoek.

Heb je alle keuzes gemaakt? Dan gaan wij het schaduwdoek op maat maken. Wanneer hij af is, komt het Hubo vakteam weer bij je langs om dé eyecatcher in je tuin te plaatsen, met vakmensen uit de winkel. Er zit dus geen externe partij tussen. Je ziet altijd de vertrouwde gezichten van de Hubo bij jou in de buurt.

Hubo helpt: laten monteren van een schaduwdoek

Wil je meer informatie over het laten plaatsen van een schaduwdoek in je tuin? Of heb je vragen over de manier van monteren? Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies. Neem contact met ons op of kom langs bij een vestiging van Hubo bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan