Een schuifdeur maken: doen we voor je

Met een schuifdeur haal je niet alleen meer uit de ruimte in je huis, je voegt ook een soepel style statement toe. Of doen wij dat voor je? Sommige klussen vrágen erom om naar ons door te schuiven.

Vraag een offerte aan
Schuifdeur op maat

4 basistips voor elke schuifdeur

Of je nu een bestaande deur wilt hergebruiken of een nieuwe nodig hebt, een schuifdeur laten maken door het Hubo klusteam is altijd een slimme oplossing. Als vaklui weten ze namelijk precies, waar ze op moeten letten. 4 basistips voor een stevige, passende, soepele en duurzame uitvoering:

1. Een schuifdeur moet stevig genoeg zijn (of gemaakt worden) om te hangen. Niet de zijkant, maar de bovenkant krijgt het meest te verduren.

2. Een schuifdeur moet het deurgat overlappen, anders wordt licht, lucht en warmte gelekt (en ziet de deur er ook niet uit). Dat kan betekenen, dat bestaande deuren groter gemaakt of deurgaten verkleind moeten worden.

3. Een onderrail is meestal bedoeld om te geleiden, niet om te ondersteunen. Ook vervalt het drempelloze effect ermee en is het veel extra werk. Vraag jezelf dus af: heb je een onderrail echt nodig?

4. Kijk bij het bepalen van het schuifdeursysteem naar meer dan de stijl. Bedenk of je het aan de wand of het plafond wilt bevestigen en kies bij intensief gebruik van de schuifdeur voor een hogere kwaliteit.

Een schuifdeur laten maken van idee tot uitvoering

Jij een schuifdeur, wij het werk. Kom binnen voor koffie en we hebben het erover van vaag idee tot strak plan. Heb je foto’s van de deur(-opening) in kwestie en/of afbeeldingen van je droomschuifdeur, neem ze mee. Dan kunnen we je nog gerichter adviseren over de basisaanpak (nieuw of bestaand) type schuifdeursysteem, stijl en afwerking en komen we snel tot een voorstel dat hout snijdt.

Snel en makkelijk van voorstel tot resultaat

Na je akkoord plannen we direct een afspraak om je schuifdeur in te meten. Onze experts slaan vervolgens aan het timmeren, schuren en lakken en hangen het resultaat zelf netjes bij je thuis op. Tenslotte laten ze alles opgeruimd achter kun jij de deur achter ze dicht schuiven: klus klaar.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan