Voorbehandeling & primers

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -18 van 18 producten
Hubo staat voor je klaar!

Voorstrijk: de perfecte ondergrond voor muurverf

Verf of pleisterwerk regelmatig verdelen over je muren? Met voorstrijk voorkom je een zuigende werking van muren. Dit bespaart heel wat muurverf en je verhoedt de nodige vlekken en kleurverschillen. Bovendien ben je altijd zeker van goede resultaten zodra je muurverf op je muren aanbrengt. Voorstrijk verf is daarom een belangrijke stap die je niet mag overslaan wanneer je start met muren verven. 

Wat is het aanbod voorstrijk verf?

Voorstrijk muurverf is er in allerlei soorten. Alabastine, Eurocol en Histor zijn enkele merken die je aantreft in onze winkel. Naast voorstrijk in blikvorm hebben we ook voorstrijk muurverf in emmers. Test eenvoudig of je voorstrijk nodig hebt door met een spons wat water op je muren aan te brengen. Trekt het vocht in de muur en ontstaat er een bruine vlek? Dan heb je voorstrijk nodig. Gebruik ook altijd voorstrijk verf bij vers stucwerk, dit heeft namelijk een zuigende werking. 

Voorstrijk nodig? Hubo helpt!

Ben je op zoek naar kwalitatieve voorstrijk muurverf en kan je wel een goed advies gebruiken? Doe gerust een beroep op een van onze specialisten. Wij leggen je rustig uit welke voorstrijk het meest geschikt is voor je muren. 

Beschik je over twee linkerhanden en is verven of voorstrijken niet aan jou besteed en heb je daarom deskundige hulp nodig? Ons vakteam staat klaar en draagt zorg voor uitstekende resultaten.