Reinigingsapparaten

  • 1 -10 van 10 producten
Hubo staat voor je klaar!

Schoonmaakmachines en reinigingsapparaten 

Na een klus, klein of groot, moet er ook vaak schoongemaakt worden. En soms heb je gewoon niet genoeg aan een gewone stofzuiger of een bezem. Gelukkig hebben we bij Hubo een ruim assortiment op het gebied van schoonmaakmachines en reinigingsapparaten. Uiteraard zijn deze schoonmaakmachines ook gewoon handig om te gebruiken bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in huis of op het werk. 

Op zoek naar een specifiek reinigingsapparaat

Ben je op zoek naar een specifiek reinigingsapparaat? Dan is de kans groot dat je bij Hubo aan het juiste adres bent. Een nat- en droogzuiger bijvoorbeeld is perfect voor het opzuigen van nat, droog, grof of fijn vuil. Met een stoomreiniger maak je op een grondige én milieuvriendelijke manier vervuilde oppervlakken schoon. Een kachel, vuurkorf of barbecue maak je eenvoudig schoon met een speciale aszuiger. En de aszuiger is ook perfect om na het zagen het zaagsel op te zuigen. Ook de standaard steelstofzuiger kan en mag in dit assortiment natuurlijk niet ontbreken. 

Kom naar een Hubo bij jou in de buurt

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende schoonmaakmachines en reinigingsapparaten? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van onze medewerkers. Wij helpen je met een goed advies voor elke (schoonmaak)klus.