Horren

Een hor voor je deur en ramen houdt je huis insectvrij, terwijl het toch lekker ventileert. Wij vertellen je over alle soorten horren, hoe je ze maakt en hoe je ze monteert.

Horren op maat

In de zomermaanden vliegt er van alles je huis binnen. Muggen, wespen, motten... Allerlei beestjes die je liever buitenshuis wilt houden. Een insectenhor voor je deuren en ramen houdt je huis insectvrij, terwijl het toch lekker ventileert. Bij Hubo vind je horren op maat. Of je nu zelf een hor op maat wilt maken en plaatsen of onze experts wilt inschakelen: Hubo helpt.

Zelf een hor op maat maken

Wil je zelf een insectenhor in elkaar zetten? Dan heb je verschillende producten nodig. Denk aan horgaas en een horprofiel. Maar ook bevestigingsmaterialen, zoals klemmen of klittenband, zijn onmisbaar. Je bent hiervoor bij Hubo op de juiste plek. Met onze producten én onze tips, bijvoorbeeld over het plaatsen van een hor, geniet je binnenkort van een hor dat je helemaal zelf op maat hebt kunnen maken.

Horren op maat bestellen

Een insectenhor doet z’n werk pas goed als deze precies op het kozijn past. Hubo heeft horren voor elk type raam, deur en schuifpui. Is er bij jou sprake van een afwijkende maat? Dan komen we graag bij je langs om de exacte maten op te meten. Zelf aan de slag met de meetlat is dus niet nodig.

Hulp nodig?

Wil je liever hulp bij het plaatsen van je hor? Dat kunnen we begrijpen. Daarom komen onze experts graag bij je langs voor de montage. Wel zo makkelijk! Heb je vragen over onze horren op maat of wil je advies? Bij Hubo staan we voor je klaar. Bezoek een van onze vestigingen of neem contact met ons op.