Houtbescherming

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 36 producten
Hubo staat voor je klaar!

Beitsen van Cépé: milieuvriendelijke kwaliteit

Voor milieuvriendelijke beitsen en diverse andere verfproducten moet je bij Cépé zijn. De interieurbeitsen zijn echte sfeerbrengers voor je huis. Alle materialen van Cépé zijn van de hoogste kwaliteit. Bij Hubo zijn vele varianten leverbaar van de schitterende antiekbeitsen en kleurbeitsen. Tevens zitten er diverse wassoorten en lakken in ons aanbod. 

Cépé beits voor een mooi interieur

Met CéPé kleurbeits en antiekbeits is het mogelijk om binnenshuis een prettige sfeer te creëren. Je brengt de beitsen eenvoudig aan op houten meubels, deuren, trappen en vloeren. Dit geeft een heel elegante uitstraling aan je interieur. Na een behandeling met Cépé beits kun je op het hout het beste een beschermlaag van lak, olie of was aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat het resultaat extra duurzaam zal zijn. Gebruik dan bij voorkeur ook Cépé producten, want deze zijn perfect op elkaar afgestemd. 

Afwerking met olie, lak, impregneer of was

Gebeitst hout is af te werken met verschillende producten. De Cépé afwerkingsproducten die je bij Hubo kunt krijgen zijn: lak, impregneer, was (wax) en wasolie. De meubellakken van Cépé zijn bijzonder slijtvast en toepasbaar op bijna elke houtsoort. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas bij vloeren, want die worden vaak intensief gebruikt. Afhankelijk van het type lak, krijgt het hout bovendien een chique zachte glans of een stijlvolle matte uitstraling. Voor speciale effecten op zowel lichte als donkere houtsoorten is er Cépé was verkrijgbaar. Extra glans bereik je eenvoudig met wasolie. Gebruik als beschermende tussenlaag eventueel eerst een impregneermiddel.