Radiatorombouw & -bekleding

  • 1 -23 van 27 producten
Hubo staat voor je klaar!

Radiatorombouw en -bekleding bij Hubo

Radiatoren zijn niet altijd even mooi vormgegeven. Dat hoeft ook niet want ze moeten in de eerste plaats functioneel zijn. Wil je echter dat de radiatoren er wel netjes uitzien? Dan is het tijd voor het kopen van een ombouw voor de radiator bij Hubo. Met een houten radiatorombouw heb je direct ook een vensterbank boven je radiator. Zo benut je meteen de ruimte boven de radiator en je verft hem gewoon in de kleur van jouw interieur. Wil je alle door de radiator afgegeven warmte benutten? Dan hebben wij ook radiatorbekleding die het warmteverlies aan de achterkant van de radiator beperkt.

Diverse soorten radiatorbekleding

Er zijn vele manieren om de radiatoren aan het zicht te onttrekken, of om de ruimte boven de radiator te benutten. Hierboven noemden wij al de kant-en-klare, netjes gefreesde houten panelen voor de radiatorombouw. De gleuven zorgen dat de warmte de kamer ingestraald wordt. Wil je voor de verwarming een andere ombouw? Er zijn verschillende systemen beschikbaar, die worden geleverd compleet met montage materiaal. Radiatorfolie wordt gebruikt om warmte verlies aan de achterkant van de radiator te voorkomen. Een eenvoudige wijze om op de gasrekening te besparen.

Meer informatie over radiatorbekleding? Vraag het Hubo!

Ons vakteam staat klaar om je een vakkundig advies te geven over de mogelijkheden een ombouw voor de radiator te maken. Ook geven zij tips bij het bevestigen van bijvoorbeeld de verschillende radiatorfolies. Zoek jij voor jouw verwarming een ombouw? Kijk maar eens op je gemak naar het assortiment radiatorombouw en -bekleding in onze online shop.