Kast- & Meubelverlichting

  • 1 -12 van 12 producten
Hubo staat voor je klaar!

Installeer kastverlichting om al je spullen op elk tijdstip van de dag gemakkelijk terug te vinden. Met een kastlamp maak je het jezelf een stuk gemakkelijker, omdat je geen andere lampen aan hoeft te doen. Daarnaast ziet het er ook luxe uit. 

Een kastlamp is door de echte doe-het-zelver prima zelf te installeren en als je de verlichting hebt hangen, heb je er geen omkijken meer naar. Bij kastverlichting met sensor hoef je zelfs geen schakelaar om te zetten voor licht. Van plan om een kastlamp met sensor te kopen? Bekijk dan de kastverlichting met deursensor eens.

Soorten verlichting voor kasten

Hubo helpt je bij het vinden van verlichting voor jouw kast en heeft verschillende soorten kastverlichting in het assortiment. Advies nodig? Vraag het ons vakteam en we helpen je met het maken van de juiste keuze. 

Een kastlamp met sensor werkt meestal op batterijen. De kastverlichting met sensor is ideaal, omdat je niet zelf de verlichting aan en uit hoeft te zetten. Kies voor LED kastverlichting als je je kast duurzaam wil verlichten. LED kastverlichting is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. 

Waarom kastverlichting op batterijen en geen stroomgestuurde LED-spots? Kastverlichting op batterijen is eenvoudig aan te brengen, maar het voordeel van stroomgestuurde LED-spots is dat je nooit batterijen hoeft te vervangen. Wil je graag stroomgestuurde LED-spots en heb je geen ervaring met deze klus? Laat het dan doen of doe het samen.

Hubo helpt: de juiste kastverlichting

Wil je kastverlichting met deursensor of toch liever stroomgestuurde LED-spots? Hubo helpt je met professioneel advies en maatwerk. Zo vind je altijd gemakkelijk de juiste kastverlichting.