Kast- & Meubelverlichting

1-16 van 17 producten

Lekker koken onder goede keukenverlichting

De keuken is meer dan alleen een plek waar je een ontbijt klaarmaakt en het diner kookt. Het is ook een plek waar je samen de dag doorspreekt. En als je er de ruimte voor hebt, eet aan de eettafel, feestjes viert en met de kinderen huiswerk maakt. Van een romantisch diner voor twee tot aan het koken voor de hele familie: dat doe je in een goed verlichte keuken. Tevens geeft keukenverlichting extra sfeer aan de keuken.

Verlichting in de keuken

Daar waar je veel snijdt, hakt en broodjes smeert, is het belangrijk dat je goede verlichting in de keuken hebt. Dit krijg je door felle keukenlampen boven het werkblad aan te brengen. Deze lampen zijn er in verschillende stijlen, zodat ze uiteraard passen bij het interieur van je keuken. Er zijn ook keukenlampen die je onder de keukenkastjes plaatst, voor extra verlichting. Deze zijn vaak ook te dimmen en dat geeft veel sfeer. 

Keukenlamp boven de keukentafel

Heb je een gezellige keuken waar ook gegeten wordt, dan wil je niet altijd in het harde licht zitten waarbij je hebt staan koken. Daarom zijn er ook nog andere keukenlampen om uit te kiezen. Mooie spotjes bijvoorbeeld. En wat dacht je van een plafonniere? Deze elegante plafondlampen zijn altijd gezellig. Soms zijn er zelfs bijpassende wandlampjes bij. Die maken je keuken nog gezelliger. Bovendien is keukenverlichting gemakkelijk aan te brengen. Dat geldt zowel voor de sfeermakers als voor de felle werklampen.