Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Douchekrukken

Een douchekruk, meer veiligheid en comfort in je badkamer

Je badkamer inrichten is zeer leuk. Je kiest mooie badkamermeubels, aangepaste kranen en sanitair, sfeervolle badkamerverlichting en stijlvolle accessoires. Maar anderzijds wil je ook voor je veiligheid en comfort zorgen. Met een douchekruk van Hubo geniet je nog meer van je douche-moment.

Een douchekruk van de beste kwaliteit vind je bij Hubo

Onze douchekrukken zijn voor 100% ergonomisch ontworpen. Onze douchekrukken passen in elke douche: inloopdouche of douchecabine. Een krukje voor onder de douche is een echt lichtgewicht zodat je het makkelijk verplaatst. Heb je een kleine douche? Dan ga je bijvoorbeeld voor een opklapbaar douchestoeltje. In een grotere douche plaats je een heuse douchestoel. En je verhoogt je comfort aanzienlijk met bijvoorbeeld handgrepen en antislip stickers voor op de douchevloer. Deze en nog meer producten om je comfort te verhogen, vind je in onze webshop bij 'veiligheid'. Hulp nodig? Hubo helpt.

Samen met Hubo je badkamer inrichten

Welke producten voor de badkamer je ook nodig hebt, een krukje voor onder de douche, badmatten, douchegordijnen... bij Hubo ben je altijd zeker van de hoogste kwaliteit. Als je een douchekruk gaat kopen en je hebt nog twijfels, vraag het dan aan ons vakteam. Zij helpen jou om precies dat douchekrukje te kiezen dat aan jouw wensen voldoet. Een douchekruk kopen doe je eenvoudig online bij Hubo. Je hoeft niet lang te wachten op je krukje voor onder de douche. Je douchekrukje komt er zeer snel aan.