Wastafels

Wastafels, passend bij jouw design

Bij Hubo hebben we relatief veel oog voor design en willen we er voor zorgen dat jouw badkamer helemaal bij jouw wensen aansluit. In ons assortiment zijn daarom ook tal van oplossingen te vinden voor je badkamer, waaronder wastafels, toiletpotten en fonteintjes. Met ons assortiment kun je je badkamer renoveren naar een stijl die jij het liefst in huis hebt.

Wasbakken en waskommen

Vandaag de dag is de meest gebruikte vorm van wastafels de zogenaamde wasbakken. Een wasbak is eenvoudig te monteren aan de muur en biedt een goede basis voor de rest van je badkamer. Met een, naar jouw voorkeur gekozen, wasbak in de badkamer heb je een goede basis om op voort te borduren. Uiteraard helpen we je graag verder met de inrichting van je badkamer, of deze nou nieuw is of gerenoveerd moet gaan worden.

Waskommen

Daarnaast gaan we bij Hubo natuurlijk ook met de tijd mee. In ons assortiment zijn naast de standaard wasbakken die al jarenlang gebruikt worden in de industrie ook andere oplossingen te vinden om je badkamer op te vrolijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waskom? Met een waskom heb je iets unieks in huis. Een waskom wordt echter veel gebruikt in huizen met een strakke inrichting. Daarnaast kun je een waskom ook heel gemakkelijk vol laten lopen en dankzij zijn ronde vorm kun je een waskom wellicht beter gebruiken om je te wassen dan een standaard wasbak.