Houten vloerlak

  • 1 -22 van 22 producten
Hubo staat voor je klaar!

Met houten vloer verf of lak bescherm jij je vloer

Hout is een levend materiaal. Een houten vloer moet dan ook behandeld worden zoals het hoort. Als jij wilt dat je houten vloer beschermd is tegen vuil, verwering en water, dan gebruik je een houten vloer lak. Een kleur of een persoonlijke touch geef je bovendien ook aan je vloer met houten vloer verf. Daarnaast vind je in ons assortiment ook nog olie en beits. Deze hebben een andere toepassing. Vloerverf kleurt je vloer, denk bijvoorbeeld aan whitewash of graywash. Een houten vloer lak is transparant en doet weinig of niets aan de oorspronkelijke uitstraling van je vloer. Hulp nodig? Hubo helpt jou bij welk resultaat je precies wil met je vloer.

Breng zelf je vloerlak of vloerverf aan

Wil jij je vloer zelf behandelen? Dat kan perfect en Hubo helpt hierbij. Zo doe je het: een nieuw gelegde vloer hoef je niet direct op te schuren. Maar bij een oude vloer haal je oude verflagen weg en je schuurt de vloer glad met een elektrische schuurmachine. Daarna maak je de vloer stofvrij. Je brengt vloerverf voor hout aan met een roller of een kwast

Hubo biedt topkwaliteit

Als je beslist om je vloer af te werken met vloerverf voor hout of met houten vloer lak, dan verwacht je uitstekende kwaliteit. Ons vakteam staat jou bij om de juiste keuze te maken. Van één ding mag je zeker zijn: onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Houten vloer lak beschermt je vloer voor uitwendige factoren, zoals water, verwering en vuil. Vloerlak is slijt- en krasvrij en het is zeer sterk. Wanneer je het aanbrengt, droogt het zeer snel, daardoor kun je je vloer terug snel in gebruik nemen. Vloerlak is reukarm, zodat je weinig hinder ondervindt wanneer je voor dit product kiest.

Houten vloerlak en -verf kopen bij Hubo

Wanneer je je vloer wilt behandelen, heb je meteen een grote hoeveelheid product nodig. Of je nu kiest voor houten vloer verf of houten vloer lak, je bestelt het gewoon online en het wordt thuis geleverd. Jij hoeft geen transport te regelen. Als je vragen hebt of je weet niet goed welk product je het beste aankoopt, dan geven wij jou met plezier advies.