Staande ventilatoren

Kom de zomer door met een staande ventilator

Met een staande ventilator kom jij de warme zomermaanden wel door. Een ventilator die staand geplaatst is, heeft vaak een groter bereik dan een tafelventilator. Zo houd je ook grotere ruimtes (zoals de slaap- of woonkamer) lekker koel. Let er bij het uitzoeken van staande ventilatoren op wat het vermogen is. Hoe meer vermogen, hoe meer wind de ventilator zal produceren. Wel gebruikt een ventilator met meer vermogen meer energie.

Staande ventilator die stil en subtiel is

Een staande ventilator die stil is, is ideaal voor in de slaapkamer. Kies in dit geval voor een staande ventilator met wat minder vermogen. Deze produceert iets minder wind, maar maakt ook minder geluid. Naast dat je de keuze hebt uit staande ventilatoren met verschillende vermogens, kies je voor een specifiek merk of een kleur. Zo is een staande ventilator in het zwart subtiel en tijdloos. De staande ventilator in het zwart combineert met elk interieur.

Aantal standen, hoogte verstelbaar en afstandsbediening

Een ventilator die staand geplaatst én compact is, is handig om te gebruiken in verschillende ruimtes. Je neemt een compacte staande ventilator namelijk gewoon met je mee. Andere details waar je op kan letten zijn het aantal standen, of een ventilator in hoogte verstelbaar is en of de ventilator over een afstandsbediening beschikt. Het vakteam van Hubo kan je adviseren over welke staande ventilator het beste bij jouw wensen past.