Garden Lights: veilig, snel en zonder installateur aan te leggen

Het Garden Lights assortiment biedt een verlichtingsprogramma dat door iedereen veilig, snel en zonder installateur is aan te leggen. 

Garden lights

 Elke lamp is voorzien van een 2 of 3 meter kabel met een stekker die past op de spatwaterdichte schroefverbindingen aan de hoofdkabel.
Al onze overige kabels en transformatoren zijn vanzelfsprekend ook voorzien van deze schroefverbinding. Met behulp van onderstaande stappen leggen wij je graag uit hoe het samenstellen van een verlichtingsplan bij ons in z’n werk gaat.
 
MontageStap 1: Kies jouw verlichting
Binnen ons ruime assortiment kies je de armaturen waarmee je jouw voortuin, tuin, oprit, parkeerplaats, schutting, vijver of overkapping sfeervol wilt verlichten.
 
Stap 2: Kies een transformator
Vervolgens kies je een transformator. Voordat je een transformator uitkiest, is het belangrijk om te weten wat het totaalaantal Watt is van de lampen die je in jouw tuin wilt aanleggen. Dit reken je gemakkelijk uit door het aantal Watt van de lampen bij elkaar op te tellen. Hoeveel Watt een lamp verbruikt vind je op de doos van de desbetreffende lamp of in de productbeschrijving op onze website.
 
Om later je systeem te kunnen uitbreiden met lampen en/of accessoires, is het raadzaam om te zorgen voor overcapaciteit van de transformator. Bijvoorbeeld: komt je totaal op 18 Watt, dan is het verstandig om een 60 Watt transformator aan te schaffen in plaats van een 21 Watt transformator.
 
Wij bieden verschillende transformatoren geschikt voor 12 Volt lampen met een maximale belasting van 21, 60 of 150 Watt.
 
Stap 3: Kies de kabel(s)
Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit onze transformatoren, kun je beginnen met het uitkiezen van een hoofdkabel. Deze zijn te verkrijgen in 10 meter met 4 aansluitingen of 15 meter met 6 aansluitingen. Eventueel kun je je systeem nog uitbreiden middels een kabelverdeler of een verlengkabel.
 
Stap 4: De verlichting plaatsen
Plaats de verlichting snel en gemakkelijk en zonder installateur in jouw tuin. De volgende stap? Volop van jouw sfeervolle buitenverlichting genieten. Gewoon alleen of met een stel vrienden of familie.