Binnendeuren laten plaatsen: zo werkt het

Een nieuwe binnendeur nodig? Van het uitkiezen alleen kun je in de vlekken schieten: opdek of stomp, van luxe deuren met panelen van glas of board tot industriële of juist landelijke stijldeuren … als jij door de bomen de deuren niet meer ziet, laat staan het bos: reken op ons en blijf zen.

Vraag een offerte aan
Binnendeuren laten plaatsen

Mooi, dat wij alles voor je in huis hebben

Bij Hubo vind je een ruim en overzichtelijk assortiment kwaliteitsdeuren en toebehoren. En merk hoe relaxt het is om met vakkennis en servicegerichtheid geholpen te worden. Online, in de winkel en bij je thuis, we luisteren en denken met je mee. Is je droomdeur niet standaard leverbaar? Dan maken we hem voor je op maat. Levering aan huis? Geen probleem. Afhangen? Zeg het maar.

Zelf je deur afhangen

Het plaatsen van een binnendeur is zelfs voor de meest ervaren klusser een stevig project. Ga jij het aan? Top! Voor advies, hulp en materialen als kozijnen, stofdorpels, deurbeslag en gereedschappen weet je ons te vinden. En volg voor een stompe deur onze slimme klusinfo in 11 stappen. Zo weet je precies welke soort scharnieren je nodig hebt en waar ze te plaatsen, hoe je de kozijnsponning opmeet, hoeveel je kunt bij- en afschaven en wanneer je bijvoorbeeld een scharnier met oploopkant nodig hebt. Wil je een opdekdeur plaatsen, klop dan altijd eerst bij ons aan. Daar komt namelijk nog meer bij kijken.

Binnendeuren laten plaatsen
Binnendeuren laten plaatsen

Echt slim: je binnendeur laten plaatsen door Hubo

Om welk soort binnendeur het ook gaat, het kan natuurlijk altijd nóg slimmer. Bij Hubo doen we alles voor je. Laat je binnendeur gewoon door ons vakteam plaatsen. Zij weten precies, wat ze te doen staat.

Je binnendeur laten maken, je binnendeur laten plaatsen: zo werkt dat

Klinkt goed? Vraag een offerte aan, of bezoek de Hubo bij jou in de buurt. Dan nemen we in alle rust je wensen door. We beantwoorden je vragen, helpen je kiezen, meten bij je thuis alles op, bestellen of maken je binnendeur vervolgens voor je, leveren hem af én hangen hem in de kortst mogelijke tijd ook nog voor je af. Geen gedoe, voordelig, snel en vakkundig. En we ruimen ook nog op. Dat hoort er gewoon bij, vinden wij.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan