Vilt & meubeldoppen

  • 1 -23 van 59 producten
Hubo staat voor je klaar!

Doppen of vilt voor meubels bevestig je onder de stoelpoten of pootjes van de bank, zodat er geen krassen op de vloer komen. Naast het tegengaan van krassen voorkomen de meubeldoppen of het vilt voor onder de meubels ook dat de pootjes van het meubelstuk snel slijten.
Elke doe-het-zelver kan viltjes voor stoelen of meubeldoppen aanbrengen. Je hebt alleen maar een goede schaar of een hamertje nodig om de viltjes voor stoelen of meubeldoppen te bevestigen. 

Verschillende soorten meubeldoppen en vilt voor stoelpoten

Hubo helpt je bij het vinden van de juiste meubeldoppen of het beste vilt voor meubels. Advies nodig? Ons vakteam staat voor je klaar om de juiste keuze te maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden qua vorm, het materiaal en de grootte van het vilt voor onder meubels en doppen. Zo heb je bijvoorbeeld kleine, ronde doppen of juist groot, vierkant vilt voor stoelen. Het materiaal bestaat uit vilt, rubber of nylon. Vilt voor stoelpoten breng je meestal aan door middel van een plakstrip of met behulp van een hamertje.

Welk materiaal kun je dan het beste kiezen? De keuze voor het materiaal van de meubeldoppen of het vilt voor stoelen is afhankelijk van het doel. Wil je dat de stoelen goed over de ondergrond glijden? Kies dan voor doppen van vilt. Kies voor rubber als je juist wil dat het meubelstuk goed op zijn plaats blijft staan.

Hubo helpt je met het vinden van goede meubeldoppen en meubelvilt

Hulp nodig? Hubo helpt je met professioneel advies. Zo vind je altijd eenvoudig de juiste meubeldoppen en meubelvilt.

test

test