Verlengsnoeren

 • 1 -23 van 28 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Wat is een verlengsnoer?

  Er zijn vaak verschillende ideeën over wat een verlengsnoer of verlengkabel nu precies is. Vaak wordt een verlengsnoer namelijk verward met een stekkerdoos of kabelhaspel. Verlengsnoeren doen eigenlijk precies wat de naam zegt. Het verlengt een stopcontact door een lange draad. Een verlengsnoer van 5 meter is dan ook geen onbekend fenomeen. Je kunt een verlengsnoer kopen in verschillende soorten en maten. 

  Wanneer gebruik je verlengsnoeren?

  Een verlengkabel wordt veel gebruikt voor buiten. Een verlengsnoer voor buiten maakt het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld gemakkelijk het gras te maaien. Daarnaast kan een verlengsnoer voor buiten ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de verlichting aan te zetten of een verwarmingslamp te voorzien van stroom. Een verlengsnoer van 10 meter of een verlengsnoer van 5 meter is dan ook vaak erg handig, afhankelijk van de grootte van je tuin of de plek waar de elektriciteit benodigd is. Een verlengsnoer van 10 meter kan natuurlijk verder reiken dan een kleinere variant. Een verlengsnoer kopen is hoe dan ook handig als je veel in de tuin bezig bent. Heb je bijvoorbeeld gereedschap om de tuin te snoeien die elektriciteit nodig hebben? Een verlengkabel kan dan uitkomst bieden!

  Welk verlengsnoer heb je nodig?

  Als je er niet precies uit komt welk snoer je precies nodig hebt, helpt Hubo je! Het vakteam staat klaar om je vragen te beantwoorden en je een passend advies op maat te geven.