Traplift nodig? Regelen we!

Wat als je slecht ter been bent, met een beperking of dementie zit? Hoe blijf je dan mobiel? Gelukkig zijn er allerlei oplossingen waarmee je langer zelfstandig thuis woont. Zo maken steeds meer mensen gebruik een traplift. Dat vermindert het risico op een val en stelt familie en vrienden gerust. Bij Hubo kun je terecht voor zo’n traplift. De montage? Die neemt ons vakteam voor je uit handen.
 

traplift montage

Meer weten? In deze video leggen we je alles uit.

In 5 stappen naar een traplift

Stap 1: Welke trap heb je nu?
Of je nu rechte trappen hebt of trappen met één of meer bochten: wij stemmen de traplift compleet af  op jouw trap. Ook als je een smalle trap hebt. Dit komt omdat de modellen zo compact mogelijk worden uitgevoerd en de stoel volledig opklapbaar is. Ben je boven aangekomen met de lift? Dan is de stoel draaibaar, zodat uitstappen veilig is. Heb je één of meer bochten in de trap zitten? Dan passen we de lift daar op aan.

Stap 2: Hoeveel verdiepingen heb je in huis?
Niet ieder huis heeft evenveel verdiepingen, denk er dus over na van hoeveel verdiepingen je in je huis gebruik wilt blijven maken in de nabije toekomst.

Stap 3: Waar komt de traplift?
Bij een traplift wordt vaak alleen aan binnen gedacht, maar ook om je huis in te komen moet je soms een trap op. Ook hier kunnen wij een lift plaatsen.

Stap 4: Welk type traplift wil je?
Naast een nieuwe traplift zijn er ook opties voor een tweedehands exemplaar. De kwaliteit blijft gegarandeerd. Deze liften worden geleverd met een nieuwe rail, exact op maat voor jouw trap.

Stap 5: Hoe snel wil je de traplift gebruiken?
De trapliften ontwikkelen we in een fabriek in Nederland, wat het mogelijk maakt om in een korte tijd een traplift te plaatsen.
 

traplift montage