Rekken & stellingen

Rekken en stellingen: volop opbergruimte

Voor het opbergen van materiaal, voorraad en gereedschap is een stevige kast of stelling de oplossing. Door je schuur of werkruimte in te richten met goede opbergmogelijkheden, kan je meer spullen kwijt en vind je alles gauw terug. Omdat je voor het doe-het-zelven soms best wel zware dingen nodig hebt, zijn de rekken en kasten van Hubo extra sterk. Ze zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. 

Kunststof opbergkast voor je gereedschap

Bij Hubo kun je zowel voor een lage als een hoge opbergkast slagen. Een lage opbergkast van kunststof is ideaal voor in de garage of de schuur, maar kan ook buiten dienst doen. De kunststof kast heeft namelijk roestvrij stalen scharnieren en is geheel waterbestendig. Iedere legplank heeft een flinke draagkracht, dus je kan er ook zware spullen in stoppen. Plaats zo’n handige kast bijvoorbeeld in je tuin en zet hierin je tuingereedschap, een voorraadje potgrond en lege potterie netjes achter gesloten deuren weg. 

Voordelige kunststof stelling kopen

Ook voor degelijke kunststof rekken en metalen stellingen kun je bij Hubo terecht. Kies bijvoorbeeld voor een gegalvaniseerd metalen opbergrek dat gemakkelijk zonder schroeven te monteren is. De planken in zo’n rek hebben een zeer grote draagkracht. Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar, zoals een hoekrek of een ordnerrek. Door slim te combineren kan je de beschikbare ruimte in je berging, bijkeuken of studeerkamer optimaal benutten. Je kan bovendien extra legplanken of een passend flessenschap bestellen. Hiermee worden je opbergkasten exact zoals jij het wilt.