Sokkellampen

Sokkellampen 

De naam sokkellampen doet het al vermoeden: het zijn lampen die op een sokkel staan. Sokkelverlichting is zowel in strakke, moderne varianten als in klassieke varianten verkrijgbaar. Zo vind je altijd de sokkellamp voor buiten waarnaar je op zoek bent. Of je voorkeur nu uitgaat naar een sokkellamp voor buiten in de kleur zwart of een sokkellamp met stopcontact: bij Hubo hebben we het allemaal in ons assortiment sokkelverlichting. 

Creëer sfeer met mooie sokkelverlichting

Eén van de belangrijkste factoren bij het creëren van sfeer in je tuin is toch wel de verlichting. Buitenverlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder ook de sokkelverlichting. Sokkellampen zijn perfect wanneer je functioneel en praktisch licht in je tuin wilt hebben. De sokkellamp wordt buiten vaak gebruikt om het looppad of de oprit op een stijlvolle manier te verlichten. Maar daarnaast is het ook een warme vorm van verlichting waardoor je optimaal van je tuin kunt genieten. 

De juiste buitenverlichting voor elke tuin

Bij Hubo ben je aan het juiste adres voor de mooiste buitenverlichting voor elke tuin. Naast sokkellampen hebben we nog een uitgebreid aanbod aan andere soorten buitenverlichting. Kom naar een Hubo bij jou in de buurt en bekijk ons aanbod sokkelverlichting zelf of bestel je favoriete lamp voor buiten eenvoudig online.