Hulpmiddelen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 69 producten
Hubo staat voor je klaar!

Hulpmiddelen voor ouderen

Ouder worden brengt helaas ongemakken met zich mee. In veel gevallen wordt de mobiliteit minder en zijn hulpmiddelen nodig om het leven gemakkelijker te maken. Bij Hubo vind je verschillende hulpmiddelen voor ouderen om te ondersteunen bij dagelijkse bezigheden. Je vindt onder andere hulpmiddelen van het merk Vitility. Deze producten zijn er op gericht om dagelijkse bezigheden makkelijker te maken. Begin je moeite te krijgen met dagelijkse bezigheden, zoals het strikken van de veters van de schoenen of het opstaan uit de stoel? Dan is het verstandig om de juiste hulpmiddelen aan te schaffen die deze taken gemakkelijker maken. Dit zorgt ervoor dat je nog een lange tijd prettig kunt wonen, zonder te veel ongemakken!

Veilig wonen hulpmiddelen

Het is belangrijk dat je zo lang mogelijk thuis op een veilige manier kunt wonen. Met de veilig wonen hulpmiddelen van Hubo wordt je dit zo makkelijk mogelijk gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een sta-op stoel om gemakkelijker uit de stoel te komen. Daarnaast kun je ook terecht voor bijvoorbeeld een grijper, meubelverhogers, wandelstokken en nog veel meer. Door het gebruik van de hulpmiddelen wordt het aangenamer en makkelijker om thuis te blijven wonen. Loop je met een rollator rond? Ook hier zijn allerlei accessoires voor verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een stokhouder, dienblad of tas. 

Heb je hulp nodig? Hubo helpt!

Kun je niet precies vinden wat je nodig hebt aan hulpmiddelen? De specialisten van Hubo staan voor je klaar met een passend advies op maat.