Afdekdoppen

  • 1 -23 van 23 producten
Hubo staat voor je klaar!

Afdekdop

Bij Hubo hebben we een divers assortiment afdekdoppen voor schroeven, boutjes en moeren. Of je nu op zoek bent naar een plastic afdekdop of een afdekdop van kunststof: bij ons ben je aan het juiste adres. Afdekdoppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd wel een kleur vindt die erbij past. Een afdekdop is decoratief, dekt scherpe kantjes en randjes af én voorkomt roestvorming. 

Afdekdoppen van kunststof voor een mooie afwerking

Het oog wil natuurlijk ook wat. Heb je zelf mooie meubels gemaakt? Dan zorgen afdekdoppen van bijvoorbeeld kunststof voor een mooie afwerking. Een afdekdop plaats je over de schroef heen. Op deze manier heb je altijd een mooi uitziend geheel en hoef je jezelf niet te ergeren aan verschillende schroeven die je er of niet helemaal netjes ingedraaid hebt of die een klein beetje uitsteken. Door bij uitstekende schroefjes afdekdoppen te gebruiken, is er ook geen kans dat iemand zichzelf bezeert of zijn kleding eventueel beschadigt. 

Welke afdekdop moet ik kiezen?

Wij hebben een groot aanbod aan afdekdoppen van onder andere kunststof. Welke afdekdop je moet kiezen is afhankelijk van welk formaat schroef, bout of moer je gebruikt hebt. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Ons vakteam staat graag voor je klaar.