Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Elektra

Een huis zonder elektriciteit is als een auto zonder motor. Wij helpen je op weg met uitleg en instructies over allerlei soorten elektra in huis.

Elektra

Een huis zonder elektriciteit is als een auto zonder motor. Wil je de elektra in jouw huis zelf gaan aanleggen? Wij helpen je op weg met veilige producten en handige tips.

Zelf elektra aanleggen: onze tips

Of je nu bent verhuisd en je moet de elektriciteit nog aanleggen of je gaat je huidige woning – waaronder de elektra – aanpakken: een goede voorbereiding is het halve werk. Lees je daarom goed in voordat je in jouw pand de stroom gaat aanleggen. Bij Hubo voorzien we je graag van handige tips waarmee je veilig aan de slag kunt. Lees hoe je stap voor stap zelfstandig elektriciteit aanlegt in jouw pand. Of ontdek hoe je specifieke elektriciteitsonderdelen aanpakt, zoals het vervangen van je groepenkast of het verplaatsen van je stopcontact.

Elektriciteit aanleggen met de juiste producten

Het aanleggen van elektra doe je succesvol met de juiste producten. Ook daarvoor zit je bij Hubo helemaal goed. Je vindt bij ons bijvoorbeeld allerlei soorten installatiemateriaal en schakelmateriaal. En ook als je op zoek bent naar stekkerdozen en verlengsnoeren helpen we je graag. Wat je ook nodig hebt, onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit én zeer betaalbaar.

Hulp nodig bij het aanleggen van elektra?

Hubo helpt. Niet alleen als je vragen hebt over het zelf aanleggen van elektra, maar ook als je de klus liever uit handen geeft. Wil je ons inschakelen? Kom langs in een van onze Hubo-vestigingen of neem contact op met onze klantenservice.