Aanmaak- & brandstoffen

 • 1 -14 van 14 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Waarom gebruik je aanmaakblokjes?

  Op het moment dat je gaat barbecueën, heb je natuurlijk een vuur nodig. Een bbq aanmaken kan op verschillende manieren. De traditionele barbecues, waar kolen voor gebruikt worden, moeten aangestoken worden. Deze bbq aansteken doe je met aanmaakblokjes. Dit zijn blokjes die bestaan uit samengeperst zaagsel. Hierdoor zijn ze extreem licht ontvlambaar, waardoor het gemakkelijk de bbq kan aansteken. Het gebruiken van bruine aanmaakblokjes is een veiligere manier dan het gebruik van vloeibare brandstoffen.

  Hoe gebruik je bruine aanmaakblokjes?

  Een bbq aanmaak kan op verschillende manieren. Het doel is natuurlijk om de kolen te verwarmen. Hier gebruik je bruine aanmaakblokjes voor. De bbq aanmaken doe je vervolgens door de blokjes onder de kolen te leggen. Je kunt hiervoor een brikettenstarter gebruiken. Hier kun je namelijk de kolen in doen en de aanmaakblokjes onder schuiven. De bbq aanmaak is dan erg gemakkelijk. Heb je deze niet? Dan kun je de blokjes onder de kolen neerleggen en de kolen op een grote stapel leggen. Het vuur zal vervolgens naar boven gaan, waardoor alle kolen gemakkelijk aan gaan. Wil je aanmaakblokjes kopen? Hubo heeft een groot assortiment aan verschillende aanmaak- en brandstoffen. Daarnaast kun je altijd terecht bij Hubo voor barbecues, barbecue accessoires en andere tuinartikelen.

  Hulp nodig? Hubo helpt!

  Hulp nodig? Hubo helpt je met aanmaakblokjes te kopen voor je barbecue. Heb je een gas barbecue? Ook voor deze brandstoffen ben je bij Hubo aan het juiste adres.