Schilderijophangsystemen

  • 1 -23 van 31 producten
Hubo staat voor je klaar!

Schilderijophangsysteem: voorkom lelijke gaten in de muur

Heb je een prachtig schilderij gekocht en wil je dit netjes aan de muur ophangen? Dit is mogelijk met een schilderijen ophangsysteem. Je hoeft geen gaten in de wand te boren en dus blijft je muur er mooi uitzien. Voor een ophangsysteem voor je schilderij ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment dragers. Op die manier geniet je van kunst aan de muur zonder dat je er oneindig veel moeite voor hoeft te doen. 

Schilderijen ophangsysteem, welke kies je?

Een schilderijophangsysteem is er in verschillende uitvoeringen. Het meest bekende ophangsysteem is het schilderijen ophangsysteem dat bestaat uit een ophangrail met koorden en haken. Hiermee is een schilderij gemakkelijk aan het plafond of je muren te bevestigen. Het is een veilige en flexibele manier om een schilderij of ander grote lijst vast te maken. Naast rails zijn er ook ophanghaken en diverse andere presentatiesystemen. Laat je daarom gerust adviseren door een van onze professionals.

Schilderijophangsysteem kopen? Hubo helpt!

Op zoek naar een geschikt schilderijen ophangsysteem voor je interieur, slaapkamer of kantoor? Wij maken het je gemakkelijk met de keuze uit verschillende systemen. Er is altijd een geschikt schilderijophangsysteem in de aanbieding. 

Is klussen en monteren niet aan jou besteed en heb je daarom hulp nodig bij een schilderij ophangen? Ons vakteam staat klaar om al je schilderijen veilig en zorgvuldig te bevestigen.