Spoelbakken

 • 1 -18 van 18 producten
 • Een spoelbak die past bij jou keuken?

  Spoelbakken

  Ben je op zoek naar een spoelbak of gootsteen? Ook dan ben je bij Hubo aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van spoelbakken en gootstenen te vinden. Of het nu gaat om een spoelbak van roest vast staal of om een spoelbak voor buiten. In ons ruime assortiment vindt je het allemaal.

  Keuken spoelbak

  Een RVS spoelbak voor in de keuken zorgt voor de ideale afwerking van je keuken. Daarnaast zijn spoelbakken te krijgen in tal van verschillende soorten en maten. Of het nu gaat om een ronde of driehoekige spoelbak, bij Hubo hebben we het allemaal. Tevens zijn er ook dubbele spoelbakken te vinden in ons assortiment. Gebruik één kant voor de afwas en de andere voor het uit laten lekken van je vaat. Daarnaast hebben we ook een gootsteen van kunststof in ons assortiment opgenomen, welke ideaal is als spoelbak voor buiten. Hang hem aan de muur en gebruik hem als extra tappunt en stortbak voor in de tuin.

  Accessoires

  Naast de gootsteen en spoelbakken voor zowel binnen als buiten hebben we natuurlijk ook tal van accessoires in ons assortiment opgenomen die je nodig hebt om een gootsteen aan te kunnen sluiten in de keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een plugbeker van Sifon of een rooster voor emmers? Met deze en tal van andere accessoires weet je zeker dat je nieuwe kraan in de keuken helemaal tot z'n recht gaat komen.