Alarmsystemen

Je huis beveiligen met een alarmsysteem

Om inbraak te voorkomen is het verstandig je huis uit te rusten met een alarmsysteem. Het aanbod van Hubo bestaat uit complete alarminstallaties en diverse slimme apparaten. Je kan kiezen uit op afstand bedienbare sets met camerabewaking en allerlei handige sensoren, zoals rookmelders en bewegingsmelders. De nieuwste alarmsystemen zijn bovendien eenvoudig te koppelen aan andere apparaten in je smarthome. 

Camerabewaking tegen inbrekers

Een bewakingscamera is ideaal voor inbraakbeveiliging. De camera schrikt inbrekers af en kan beelden maken van wat er zich in en om je huis voordoet. Een goede bewakingscamera maakt filmpjes met een hoge resolutie en biedt ook nachtzicht. Het is daarnaast handig als je de mogelijkheid hebt om op afstand de camera te bedienen en de kijkhoek te wijzigen. Er zijn zelfs beveiligingscamera’s verkrijgbaar waarmee je via een app op je smartphone met mensen aan je voordeur kan communiceren. Hiermee lijkt het net alsof je thuis bent. 

Alarmsysteem voor huis bij Hubo kopen

Bij Hubo kan je een compleet alarmsysteem voor je huis kopen. Afhankelijk van je wensen kan je deze uitbreiden met huisdiervriendelijke bewegingssensoren, melders voor raam- of deurcontact en allerlei andere handige sensoren. Deze zijn los verkrijgbaar. Ook koolmonoxidemelders en rookmelders zitten bijvoorbeeld in ons assortiment. We leveren degelijke alarminstallaties die moeiteloos samenwerken met andere slimme apparatuur in je huis, zoals de verlichting of centrale verwarming. Het wordt dus heel gemakkelijk om altijd en overal te checken of alles thuis nog pluis is en even snel nog wat lampen aan te zetten.