Stop het gezoem: wij maken je vliegengordijn op maat

Lekker je deuren open in de zomer? Leg je vliegenmepper maar klaar. Of pak het slimmer aan en kies voor een vliegengordijn: Een simpele, decoratieve en vooral heel effectieve oplossing om ongenode gasten in de zomer letterlijk buiten de deur te houden. Bij Hubo valt er veel te kiezen. Allemaal vliegengordijnen van topkwaliteit, allemaal in lengte aan te passen. Dat hoef je natuurlijk niet zelf te doen. Vraag het ons klusteam.

Vraag een offerte aan
Vliegengordijn op maat

Een vliegengordijn in jouw stijl op maat laten maken is voor ons een standaardwerkje

Vliegengordijnen met kralen, hulzen of kattenstaarten, strak of landelijk en in diverse kleurstellingen, we hebben ze in elke denkbare stijl, voor elk interieur. Grote kans dus, dat er eentje tussen zit, die helemaal naar je smaak is. Maar dan? Het kan goed zijn, dat onze standaardmaten net niet matchen met jouw deur. Geen reden om er dan maar vanaf te zien. Het op maat maken van een vliegengordijn is voor ons namelijk een standaardwerkje. En we doen het nog voordelig ook.

Passen, meten, op maat maken, plaatsen: je vliegengordijn hangt voor je het weet

Kijk op de site of in de winkel welk vliegengordijn bij jouw interieur past en bepaal de juiste maat. Bij een verse kop koffie adviseren we je naar wens over de beste optie of en we vertellen je wat de kosten zijn van onze klusservice. Ben je akkoord, dan kunnen we bestellen. Twijfel je over de juiste maat, of weet je niet, hoe je deze exact moet opmeten? Laat je rolmaat in de gereedschapskist: wij komen deze bij je thuis op- of nameten.  

Zodra we je vliegengordijn op maat hebben gemaakt, geven we je een seintje. Natuurlijk mag je hem zelf komen ophalen en ophangen, maar we kunnen hem ook bij je bezorgen. Hangen we hem meteen op. Heb jij je handen vrij voor andere dingen. Laat de zomer maar komen!

Ook het gezoem in huis stoppen met een vliegengordijn? Bezoek ons in jouw Hubo filiaal in de buurt, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan en we gaan samen aan de slag.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan