Decoratieve plankdragers

  • 1 -17 van 17 producten
Hubo staat voor je klaar!

Leren plankdragers: voor een stijlvolle look

Ben je planken aan het ophangen voor bijvoorbeeld boeken of woonaccessoires? Met leren plankdragers krijgt je huis een creatieve uitstraling. Plankdragers zwart passen uitstekend in een landelijk of industrieel interieur. Je zoektocht naar plankdragers industrieel eindigt dan ook in onze winkel. Wij bieden je de keuze uit allerlei decoratieve plankdragers die ook nog eens superstevig zijn. Hoe zien jouw toekomstige plankdragers er uit?

Wat is het aanbod decoratieve plankdragers?

Naast plankdragers industrieel hebben we nog meer dragers voor je in de aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens bij de (leren of stalen) plankdragers in het zwart. De sterke dragers houden je planken aan de muur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat alles op je planken naar beneden valt. Het veilig ophangen van de planken inclusief dragers is snel geregeld. Uiteraard kun je altijd vragen om advies bij een van onze specialisten. 

Plankdragers industrieel kopen? Hubo helpt!

Leren plankdragers in het zwart kopen om je boeken- en woonplanken mee op te hangen? Wij maken het je gemakkelijk, want dankzij ons veelzijdige aanbod slaag je altijd. Op die manier ziet je woonkamer of slaapkamer er een stuk gezelliger uit!

Ga je de leren plankdragers bevestigen aan de muur en heb je hulp nodig? Ons vakteam staat klaar en is altijd in te schakelen voor montage of bevestiging aan je muren.