Vertrouwd thuis wonen? Met een traplift kun je (weer) alle kanten op

Natuurlijk, we willen zo lang mogelijk vertrouwd in ons eigen huis blijven wonen. Maar wat doe je, als traplopen een fysiek of mentaal obstakel voor jou of je partner vormt? Als traplopen moeilijk, of zelfs onmogelijk is geworden? Met een traplift maak je elke ruimte in je woning weer veilig bereikbaar. En dankzij onze samenwerking met Handicare trapliften heb je dat ook nog eens snel voor elkaar.

Vraag een offerte aan

Een traplift voor elke (woon-)situatie: kwaliteit en keuzevrijheid van beneden tot boven

Rechte trappen met één of meer bochten, smalle of brede trappen, onze trapliftmodellen zijn zó compact (en inklapbaar), dat ze op vrijwel elke trap gemonteerd kunnen worden, met de garantie van optimaal veilig op- en afstappen. Heeft de entree van je woning een trap? Zelfs buiten kun je een traplift laten plaatsen. Wij kijken nergens van op. Handicare trapliften zijn bovendien heel makkelijk te bedienen en zeer veilig in gebruik. Met de verschillende modellen, kleuren en soorten bekleding om uit te kiezen, kun je hem ook nog eens helemaal afstemmen op jouw interieur. Onze trapliftexpert vertelt je alles over de mogelijkheden.

Van advies aan huis tot je eigen traplift klaar voor gebruik

Voor het beste advies komt onze specialist bij je thuis. Een offerte op maat is de volgende stap. Met jouw akkoord pakken we meteen door. Handicare trapliften worden in een Nederlandse fabriek zo ver mogelijk op maat gemaakt en de levering duurt zelden langer dan een week. En het installeren? Dat hebben we dankzij al het voorbereide maatwerk meestal in een dagdeel gepiept. Zonder hak- en breekwerk, zonder rommel. Getest en wel, direct klaar voor gebruik.

Traplift laten plaatsen? Hubo en Handicare doen het goed samen

Altijd uitgebreid gratis advies, één week levertijd, installatie in een ochtend of middag, perfecte service en garantie: Hubo en Handicare zijn niet voor niets een goed team als het gaat om trapliften op maat. En staan voor je klaar als je ook veilig en prettig vertrouwd wilt blijven wonen.

Stap wanneer het jou uitkomt onze Hubo vestiging binnen voor een oriënterend gesprek of maak direct een afspraak met ons voor een advies bij je thuis.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan