Deurplaten & -vullingen

Deurplaten: geef je deur een eigen identiteit

Een deur geeft je woning sfeer en karakter. Daarom is de keuze voor deurplaten belangrijk. Heb je plannen om een nieuwe voor- of buitendeur te maken? Dan ga je op zoek naar een geschikte deurplaat voor de deur. Naast uitstraling is ook kwaliteit relevant. Na verwerking van het materiaal wil je er namelijk de komende periode geen omkijken naar hebben. Om die reden koop je een deurplaat bij Hubo, dé winkel voor de doe-het-zelver. 

Welke deurplaat heb je nodig?

Deurplaten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kiest altijd uit verschillende afmetingen, diktes en afwerkingen. De extra dikke multiplex platen zijn speciaal ontwikkeld voor het maken van (binnen)deuren. Wil je een deurplaat die geschikt is voor buitengebruik? Ga dan voor een water boiled proof (WBT) deurplaat. Welke deurplaten je ook aanschaft, bij ons kun je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Bovendien voorzien we je met plezier van advies op maat. 

Deurplaat kopen? Hubo helpt!

Heb je een of meerdere deurplaten nodig voor een binnen- of buitendeur? Ga voor kwaliteit en kies voor onze stevige materialen. Wij kunnen de platen altijd voor je op maat zagen, maar dat is ook iets wat je zelf kunt doen.

Wil je de deuren niet zelf maken, maar heb je hulp nodig? Ons vakteam biedt uitkomst bij het ontwerpen, produceren en monteren van deurplaten.