Opbouwspots

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 95 producten
Hubo staat voor je klaar!

Opbouwspots: verlichting voor elk interieur

Het plaatsen van opbouwspotjes aan je plafond is ideaal als je verlichting zoekt die richtbaar is en mooi aansluit bij de overige inrichting van je woning. Een enkel spotje of een armatuur met meerdere lampjes is eenvoudig te bevestigen. Laat het licht schijnen in de richting en op de plek die jij wenst. Ook het uitlichten van een lijst met foto’s of een schilderij is een leuk idee. Spots voor opbouw zijn in vele prachtige vormen, kleuren en materialen leverbaar via de webshop en fysieke winkels van Hubo. 

Led opbouwspot kopen en monteren

Tegenwoordig zijn bijna alle nieuwe opbouwspots voorzien van ledlampen. Een led opbouwspot verbruikt veel minder elektriciteit dan een halogeenspotje. Ledlampjes gaan bovendien een stuk langer mee. Er zijn ook led opbouwspots verkrijgbaar die dimbaar zijn. Dit is handig als je op verschillende momenten meer of minder licht wenst. Spots voor opbouw in de keuken wil je tijdens het koken wellicht volop laten branden, maar tijdens het eten of later op de avond kan het fijner zijn om ze te dimmen. In het aanbod van Hubo vind je led opbouwspots voor aan het plafond en aan de wand. Daarnaast verkopen we ook klemspots en stekkerspots.

Voordelige opbouwspot in zwart of wit

Bij Hubo vind je een groot assortiment modern vormgegeven opbouwspots. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle opbouwspot in wit, een design spotlamp van chroom of een elegante balkspot met vier lichtpunten. Bijna alle led opbouwspots in onze collectie zijn bovendien draaibaar, dus in verschillende hoeken te richten.