Traprenovatie

  • 1 -13 van 13 producten
Hubo staat voor je klaar!

Fris je woning op met een traprenovatie

De trap in je woning krijgt elke dag heel wat te verduren. Na enkele jaren is het dan ook uitkijken naar een renovatie. Een krakende trede of versleten stootbord? Met het juiste materiaal ga je in geen tijd aan de slag. Vervang de overzettrede of plaats een kwaliteitsvol stootbord. Een opgefriste trap die weer heel wat jaren mee kan, is het resultaat. 

Overzetboorden, stootborden en zoveel meer

Met het ruim assortiment van Hubo is voor elke klusser vind je steeds wat je nodig hebt. De basis voor je traprenovatie, zoals overzettreden en stootborden, vind je in verschillende afwerkingen. Met anti-slip tape ga je voor een veilige en kwaliteitsvolle afwerking van je traprenovatie. Ben je ook op zoek naar hulpmiddelen? Met het handige meet-hulpmiddel voor je trap heb je meteen alles in huis voor deze klus. 

Traprenovatie zelf doen met Hubo

Je traprenovatie zelf doen is heel eenvoudig met de tips en het materiaal van Hubo. De overzettreden en stootborden zorgen voor een nieuwe look voor je trap. Ga voor sober wit of warm eiken voor een trap die helemaal aansluit bij jouw woning. Wil je alvast inspiratie opdoen? Neem een kijkje online om vandaag nog aan de slag te gaan. De collectie is eenvoudig opgedeeld in traprenovatie, trapleuningen en traphekjes, zodat je in een oogopslag vindt wat je zoekt.