Deuren

Deuren

Nieuwe binnen- of buitendeur?

Kom langs en bespreek samen met onze vakmensen de stijl, kwaliteit, maatvoering en afwerking. Hierna monteren onze vakmensen de deur netjes aan huis. Hoef je zelf niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je vertelt over je droomdeur en zoekt samen met onze vakmensen naar dé oplossing. Wij komen vervolgens bij je thuis en meten de boel op.

Daarna bekijk je samen met ons het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman of -vrouw monteert de deur zo snel mogelijk bij jou aan huis.

oude deur

50.- voor je oude deur!

Bij aanschaf van een 2adore of CanDo deur krijg je 50.- voor je oude deur. De actie geldt op zowel binnen- als buitendeuren.
Exclusief board- en boardpaneeldeuren. Kom naar de winkel voor het volledige assortiment of bekijk het assortiment vast online.
Looptijd actie van maandag 30 januari t/m zondag 12 februari 2023

Assortiment

In 6 stappen naar jouw deur

1. Kies je type

Welke kant moet de deur op draaien, naar links of rechts? Kies je voor een standaardmodel of maatwerk? Een opdekdeur of stompe deur? In alle opties zijn er vele mogelijkheden, teveel om hier te noemen. De Hubo vakman of -vrouw laat je alle mogelijkheden zien en neemt je mee in de wereld van deuren. Bekijk hier alvast de brochures van 2adore en CanDo.

Een aantal voorbeelden van deuren.

Buitendeur op maat
Binnendeur op maat
Buitendeur op maat
Industriële binnendeur op maat

2. Kies je stijl

Ieder huis heeft zijn eigen stijl. Kies een deur die past bij deze stijl. Dit versterkt de uitstraling van je huis.

Bekijk hier de verschillende stijlen.

Barn deur
Klassieke binnendeur
Industriële binnendeur
Industriële schuifdeur

3. Kies je kwaliteit

Deuren zijn er in verschillende kwaliteiten. Denk aan de dikte, de samenstelling (hol of massief hout), houtsoort en de afwerking. Onze vakmensen leggen je er alles over uit.

Het Hubo vakteam geeft deskundig advies over de kwaliteit.

Vakteam adveis deuren
Vakteam advies barndeur

4. Kies je afwerking

Vanaf hier wordt het leuk: de afwerking. Welke kleur? Welk glas? En welke deurkruk? Bij Hubo vind je alle soorten deurbeslag, voor binnen en buiten.

Bekijk de verschillende soorten deurbeslag van Hubo.

Deurbeslag modern
Deurbeslag modern
Deurbeslag klassiek

5. Kies voor veiligheid & comfort

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van je deur. Ongewenste gasten houd je liever buiten. Veel Hubo vakmensen zijn preventieadviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen of zelfs erkend adviseur.

6. Kies voor gemak

Onze vakmensen meten, maken en monteren de deur voor je aan huis. Op een tijdstip dat het jou past. Het afhangen blijft immers een specialistische klus.

Het Hubo vakteam komt de deur afhangen bij jou thuis.

Hubo vakteam deur afhangen
Hubo vakteam deur afhangen
Hubo vakteam deur afhangen
Hubo vakteam deur afhangen

4 redenen voor een deur van Hubo

1. Alles naar jouw wens
Wil je een landelijke, klassieke, moderne of basic deur? Schuifdeuren, taatsdeuren of dubbele deuren? Een afwijkende maat, vorm of kleur? Onze mensen regelen het.

2. Perfect op maat
Het inmeten en monteren van een deur is een specialistische klus. Onze vakmensen stemmen de deur exact af op jouw kozijn.

3. Kant-en-klaar
De binnen- of buitendeur leveren we af inclusief glas, beslag en laklaag. Schaven, afwerken en lakken aan huis is hierdoor niet nodig.

4. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Zo weten onze vakmensen precies hoe ze een deur moeten inmeten, maken en monteren. Routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw deur daarom niet serieus nemen; elke situatie is anders en verdient evenveel aandacht.

Aan welke keurmerken voldoen CanDo buitendeuren?

Vrijwel het hele CanDo assortiment is daardoor nu voorzien van een FSC® of PEFC™ keurmerk. Meer weten over over FSC® of PEFC™? Kijk op www.fcs.org en www.pefc.org.

Levert Hubo ook driepuntssluitingen voor CanDo buitendeuren?

CanDo heeft de mogelijkheid om je buitendeur te voorzien van een driepuntssluiting. Je kunt kiezen uit een krukbediende of een sleutelbediende uitvoering. Deze driepuntssluitingen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en het politiekeurmerk Veilig Wonen

Hoe bepaal ik de draairichting van mijn buitendeur?

Rechtsdraaiende of linksdraaiende deur?
Heb je al bepaald waar de scharnieren moeten komen? Of hangen de scharnieren er nog van je huidige buitendeur? De plek van de scharnieren is belangrijk voor het bepalen van je draairichting. Ga als volgt te werk: ga aan de kant van de deur staan waar je hem naar je toetrekt. Zitten de scharnieren links? Dan heb je een linksdraaiende deur. Gaat de deur naar rechts open? Dan heb je te maken met een rechtsdraaiende deur.

Vier draairichtingen
Het volgende wat je dient te weten voor de draairichting van je buitendeur is het soort deur: een voordeur draait namelijk naar binnen open, terwijl de meeste achterdeuren juist naar buiten toe opendraaien. We onderscheiden dus vier verschillende draairichtingen:

Naar binnen draaiende deur: een naar binnen draaiende deur, hoewel dit dus niet vaak voorkomt bij achterdeuren, kan naar links of rechts opendraaien.
Naar buiten draaiende deur: een naar buiten draaiende deur kan eveneens naar links of rechts opendraaien.

  • Deuren
  • Deuren
  • Deuren