Kabelgoten

  • 1 -23 van 43 producten
Hubo staat voor je klaar!

Kabelgootjes gebruik je om elektriciteitsdraden van de ene naar de andere plaats te laten lopen. De elektriciteitsdraden liggen of hangen dankzij een kabelgoot niet meer los en zijn mooi weggewerkt. 

Kabelgoten plaatsen kan elke doe-het-zelver. Meestal hebben kabelgootjes een zelfklevende strip, zodat je de kabelgoot eenvoudig op de juiste plaats aanbrengt. Soms is een kabelgoot verwerkt in een plint. Een draadgoot heeft een open structuur. Het voordeel zo'n open structuur van een draadgoot is dat hij eenvoudig schoon te maken is. 

Verschillende kleuren kabelgoten

Het assortiment van Hubo bestaat uit verschillende soorten kabelgootjes. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpt ons vakteam met het maken van een goede keuze. 

Houd bij het uitzoeken van kabelgootjes rekening met de dikte van het snoer dat in de goot moet komen. In het assortiment hebben we een kabelgoot in zwart, maar ook een kabelgoot in wit. Een kabelgoot in zwart staat mooier bij donkere vloeren en/of muren, terwijl een kabelgoot in wit beter staat bij een lichte ondergrond. 

Kun je beter een kabelgoot of een kabelgootplint kopen? Kabelgootjes zijn makkelijker om aan te brengen dan een kabelgootplint. Een kabelgoot bevestig je door middel van een plakstrip en een kabelgootplint maak je meestal vast met montageclips of lijm. Soms is het nodig om eerst de bestaande plint te verwijderen. 

Hubo helpt: de juiste kabelgoot vinden

Hulp nodig? Hubo helpt je met maatwerk en professioneel advies. Je vindt dan altijd eenvoudig de juiste kabelgoot.