Luchtkoelers

Wat is een luchtkoeler?

Veel mensen verwarren luchtkoelers met een airco. Er zijn echter veel verschillen tussen beide. De techniek is anders van een luchtkoeler, de droge lucht wordt namelijk door de koeler aangezogen. Vervolgens wordt deze begeleid naast het koelmembraan. Het membraan wordt voorzien van water uit de watertank en de warmte uit de lucht wordt door het koelmembraan geabsorbeerd, terwijl het water juist verdampt. Hierdoor wordt de lucht afgekoeld en bevochtigd. Tot slot wordt de koude lucht door middel van een ventilator uit het apparaat geblazen. Wil je het koeler maken in een ruimte? Een luchtkoeler kopen is dan een zeer goede optie.

Een luchtkoeler kopen bij Hubo

Er zijn verschillende soorten luchtkoelers te koop bij Hubo. Het is dan ook afhankelijk van jouw wensen en behoefte welk model je nodig hebt. Zo zijn er luchtkoelers met een grote waterinhoud en capaciteit, maar ook kleinere modellen. In de meeste gevallen staat aangegeven voor hoeveel m2 de luchtkoeler de ruimte kan koelen. Daarnaast kun je natuurlijk ook goed kijken naar het verbruik van de luchtkoelers en de afmetingen. Tot slot is wellicht het geluid belangrijk, als je hem bijvoorbeeld op je slaapkamer wilt plaatsen. Het is dan ook slim om de verschillende modellen te vergelijken.

Hulp nodig? Hubo helpt!

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte luchtkoeler? Hubo helpt! Het vakteam van Hubo staat voor je klaar. Neem contact op met de klantenservice en krijg een advies op maat!