Bodembedekkers

Een perfect afgewerkte tuin dankzij bodembedekkers

Ben jij je tuin aan het aanleggen of wil je je huidige tuin een nieuwe boost geven? Bodembedekkers zijn een makkelijke manier om je tuin een netjes afgewerkte look te geven. Je gebruikt bodembedekkers tegen onkruid of gewoon als een grondbedekker die een natuurlijke look aan je tuin geeft. Zo zijn cacaodoppen uitstekend om bloemperken onkruidvrij te houden. Je hebt met zorg je tuinbestrating aangelegd en een mooie afsluiting en hek geplaatst. Dan wil je ook dat je bloemperken er altijd netjes uitzien. Bodembedekking in de tuin is niet alleen mooi, maar ook makkelijk om je tuin proper te houden. Hulp nodig? Hubo helpt.

Hoe breng je een grondbedekker aan?

Het is heel makkelijk om bodembedekking in de tuin aan te brengen. Je maakt de ondergrond egaal en je brengt een laag grondbedekker aan. Je hoeft de ondergrond niet voor 100% onkruidvrij te maken voordat je de grondbedekker aanbrengt. Breng de bodembedekker in een voldoende dikke laag aan. Cacaodoppen of een andere grondbedekker verstikken het onkruid snel zodat er geen ongewenste planten meer zullen groeien. Wil je weten hoeveel je precies nodig hebt om bodembedekker onder je boom of tussen je planten aan te brengen? Ons vakteam helpt je de berekening te maken.

Je bodembedekker bij Hubo bestellen

Zoek jij bodembedekkers tegen onkruid of wil je al zo lang bodembedekker onder de boom aanbrengen? Misschien twijfel je nog welke precies te kiezen. Wij helpen jou verder. Bestel je grondbedekker online en wij leveren zeer snel.