Lijsten & rozetten

 • 1 -23 van 34 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Plafond verfraaien

  Vind je het plafond in jullie woonkamer eigenlijk veel te saai? Zoek je daarom naar mooie plafondlijsten? Waarschijnlijk zal jullie plafond wit zijn. Dat zien we namelijk bij de meeste woningen. Plafonds verven is ook niet heel eenvoudig. Het plafond verfraaien door middel van plafondlijsten is natuurlijk wel een uitstekende en vrij eenvoudige optie. Deze plafondlijsten mdf hang je gemakkelijk aan het plafond, waardoor de uitstraling direct verandert.

  Kies je voor lijsten of rozetten?

  Je wilt geen plafondlijsten mdf, maar je voorkeur gaat meer uit naar een plafond rozet? Een combinatie van lijsten en rozetten is ook een veel gekozen oplossing. Een plafond rozet maakt je kamer nog sierlijker. Plafondlijsten, wandlijsten en rozetten zijn er in allerlei soorten en afmetingen. Misschien wil je het liefst vrij eenvoudige wandlijsten of een rozet dat niet al te erg opvalt. Als het de ruimte maar iets opfleurt. Zoek jij naar verfraaiing van een heel grote kamer met een vrij hoog plafond, dan is een rijk versierde lijst ook heel goed mogelijk. Er is op dit gebied werkelijk voor elk wat wils.

  Hubo helpt: de juiste versiering voor jouw plafond

  Hulp nodig? Hubo helpt je met professioneel advies en maatwerk. Omdat er op het gebied van sierlijsten en rozetten veel keus is, kan het lastig zijn om de juiste beslissing te nemen. Ons vakteam staat daarom voor je klaar. Vertel ons wat je wensen zijn en we denken graag even met je mee.