Aansluitmateriaal

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 69 producten
Hubo staat voor je klaar!

Aansluitmateriaal voor iedere klus

Ga je zelf een radiator aansluiten? Of juist een kraan voor je bad? Met goed aansluitmateriaal sluit je met gemak allerlei apparaten en witgoed aan in je huis. Kies altijd voor aansluitmateriaal met een keurmerk, zodat je zeker weet dat je de aansluiting veilig en vertrouwd aanlegt. De verschillende koppelingen en nippels zijn eenvoudig in gebruik en maken je klus helemaal af.

Voor al je aansluitmateriaal

Onmisbaar voor iedere aansluitklus is aansluitmateriaal. Uiteraard heb je bij iedere klus ander aansluitmateriaal nodig. Zo gebruik je aansluitkoppelingen en aansluitnippels vooral als je leiding aansluit. Een leiding voor een verwarming bijvoorbeeld of voor een kraan in je net geplaatste sanitair. De aansluitkoppelingen en -nippels helpen je om verschillende buizen en het object zelf aan te sluiten op bijvoorbeeld de waterleiding. De aansluitnippels zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. Ze bevatten altijd eigen schroefdraad wat het aansluiten een stuk gemakkelijker maakt. Aansluitkoppelingen zijn gemaakt van een flexibele slang. Ideaal voor het koppelen van waterleidingen en kranen. De uiteinden zijn tevens voorzien van schroefdraad voor een soepele en sterke aansluiting. De nippels en koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor het mooiste resultaat.

Hubo helpt met aansluitmateriaal

Hulp nodig? Hubo helpt je met een goed advies voor iedere klus als het om aansluitmateriaal gaat. Zo installeer je gemakkelijk je eigen radiator, sanitair en meer. Ons vakteam helpt je verder met goede tips en andere materialen die nodig zijn bij het aansluiten van apparatuur.