Deltaschuurmachines

Met een deltaschuurmachine werk je tot in de kleinste hoekjes

Ben je bezig met het weghalen van verf en kom je met je andere schuurmachines zoals vlakschuurmachine of excentrische schuurmachine niet tot in de hoeken? Dan kun je uiteraard handmatig gaan schuren met schuurpapier. Maar ook dan zullen de hoeken moeilijk of niet te bereiken zijn. Onze deltaschuurmachines zijn speciaal ontwikkeld om verf of andere materiaal weg te halen in hoeken. Ze zijn ideaal voor schuren, poetsen en polijsten.

Een deltaschuurmachine, extra makkelijk werken

Deltaschuurmachines, ook wel driehoekschuurmachines genoemd, zijn in de eerste plaats bedoeld voor het fijne werk, namelijk het goed bereiken van richeltjes en hoeken. Je gebruikt ze vaak als extra machine bij je gewone schuurmachine. Maar ze hebben wel heel wat mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een deltaschuurmachine op accu waarmee je op locaties werkt waar geen stroom is. Of wil jij een deltaschuurmachine met stofzuigzak of een handgreep met twee posities zodat je nog makkelijker werkt? Of wat denk je van instelbare schuurbewegingen en het schuurblad dat met een klithechting kan vastgemaakt worden aan de zool? Het zijn slechts enkele van de vele specifieke eigenschappen van onze deltaschuurmachines. Hulp nodig? Hubo helpt. Ons vakteam informeert jou over de verschillende machines en hun mogelijkheden. 

Je deltaschuurmachine, kies voor kwaliteit, kies voor Hubo

Hubo is al jarenlang specialist in schuurmachines. Onze producten zijn grondig getest en daardoor garanderen wij topkwaliteit aan onze klanten. Je bestelt je driehoekschuurmachine snel en makkelijk via onze webshop. De levering laat niet lang op zich wachten.