Meubelpanelen

  • 1 -23 van 74 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meubelpanelen voor zelfgemaakte meubels

Met meubelpanelen kan je jouw eigen idee voor een nieuwe kast, salontafel of ander meubelstuk vorm geven. Een meubelpaneel zaag je eenvoudig op de gewenste maat en in de juiste vorm. Met de verschillende meubelpanelen in het assortiment van Hubo kan je alle kanten uit. Hiermee ontwerp je meubels die perfect passen bij het interieur van jouw huis. 

Meubelpaneel hout

Er zijn diverse houten meubelpanelen bij Hubo verkrijgbaar. Als je houdt van ruw en natuurlijk materiaal, kan je kiezen uit timmerpanelen van massief eiken, grenen en vuren. Heb je liever witte panelen of panelen met een dessin? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onder andere panelen met een beuken, sloophout of eiken dessin. De meubelpanelen zijn in verschillende breedtes en lengtes leverbaar. Daarnaast vind je in ons aanbod materialen om je nieuwe meubels mooi mee af te werken, zoals kantband en afdichtprofiel. Laat dus je fantasie de vrije loop en begin bijvoorbeeld aan dat idee voor een prachtige inbouwkast onder de trap. 

Meubelpanelen kopen

Ben jij zo’n klusser die graag een zelfgemaakte kast in elkaar zet? Koop dan je meubelpanelen bij Hubo en profiteer van de lage prijzen. In ons assortiment zitten smalle en brede meubelpanelen van verschillende lengtes. Hiermee kan je bijvoorbeeld een grote kledingkast maken of een handig bijzettafeltje. Twijfel je over de juiste aanpak om met meubelpanelen te gaan klussen? Geen nood, want onze medewerkers helpen je graag met advies over de benodigde materialen en gereedschappen.