Drukspuiten

  • 1 -14 van 14 producten
Hubo staat voor je klaar!

Drukspuit of onkruidspuit?

Een drukspuit gebruik je om onkruid te verdelgen, de tuin te besproeien, het terras en tuinmeubilair schoon te spuiten of om groene aanslag te verwijderen. Afhankelijk van het doel, koop je een drukspuit die aan al jouw wensen voldoet. Zo is een onkruidspuit geschikt voor bestrijdingsmiddelen. Gebruik deze vergifspuit vervolgens niet om de planten mee te bewateren of om mee schoon te maken. Hiervoor gebruik je liever een gewone handsproeier. 

Kies voor een drukspuit die zuurbestendig is

Wil je onkruid liever niet bestrijden met bestrijdingsmiddelen? Ruil je vergifspuit dan in voor een drukspuit die zuurbestendig is. Er bestaat bijvoorbeeld een speciale drukspuit voor azijn. Azijn is een zeer effectief en milieuvriendelijk middel om onkruid te bestrijden. Met een drukspuit voor azijn bestrijd je onkruid snel en eenvoudig. Het gebruik van azijn is bovendien een goedkope methode. Bij Hubo vind je de drukspuit die het beste aansluit bij jouw eisen.

Welke drukspuit past bij jouw wensen?

Naast dat je de keuze hebt uit verschillende soorten drukspuiten, kies je voor de gewenste inhoud van de drukspuit. Zo is een drukspuit 5 liter ideaal voor schoonmaakwerk en om planten mee te besproeien. Heb je vragen over de drukspuit of wil je weten welke drukspuit zuurbestendig is? Hubo helpt, vraag ons vakteam om advies. Wij helpen je bij het vinden van een drukspuit 5 liter of een ander model. Voor een passend advies kun je langskomen n in een filiaal of contact met onze klantenservice opnemen.