Douchekoppen

Goede glijstangsets voor veel doucheplezier

Douchen wordt een feestje met een goede glijstangset van Hubo! De douchesets zijn geheel compleet. Ze bestaan uit een stang, glijstukken, een douchekop, een waterslang en bevestigingsmaterialen. Monteren is een makkie. Draai de kraan open en zeep jezelf maar eens goed in. Je kan kiezen uit diverse betaalbare sets van diverse topmerken. 

Lekker douchen met de juiste combinatie van glijstang en douchekop

Er gaat niets boven een verkwikkende douche in je badkamer. Daarvoor heb je echter wel een goede combinatie van glijstang en douchekop nodig. Met een goed functionerende glijstang is het eenvoudig om de douchekop op de juiste hoogte in te stellen. Verder is het handig als de douchekop afneembaar is en dus te gebruiken als handdouche. Een fijne waterstraal zorgt dat je geniet van het douchen en dat je jezelf goed kan wassen. Bij Hubo kan je kiezen uit modellen met een of meerdere straalstanden. Verder zijn er exemplaren met anti-kalk functie en technologie waarmee je water bespaart. 

Een complete doucheset of losse glijstang kopen

Bij Hubo kan je terecht voor een doucheset, een losse douchestang en losse glijstukken. Deze producten hebben allemaal een prachtig ontwerp en ze maken de inrichting van je doucheruimte of douchecabine compleet. Dankzij een in hoogte verstelbare douchekop en verschillende soorten stralen kan iedereen in het gezin optimaal genieten van een overheerlijke douchebeurt. De handdouches liggen comfortabel in de hand en het water wordt perfect verdeeld over de sproeigaatjes in de douchekop. Kijk snel rond in ons aanbod!