Sanitair

Wanneer je een kraan vervangt, lekkage repareert of zelfs een compleet bad plaatst, bespaar je een hoop geld. Wij vertellen we je alles over deze en andere sanitaire klussen.

Sanitair

Heb je een klus voor de douche, wc of badkamer? Bij Hubo kun je niet alleen terecht voor een douchethermostaat, douchezitje of installatiemateriaal, maar ook voor persoonlijk advies en antwoorden op al je vragen.

Alles voor sanitaire installaties

In je badkamer en wc kom je elke dag. Voor een douche, een toiletbezoek of het poetsen van je tanden. Je wilt dan ook dat alle sanitaire installaties goed werken. Daarvoor ben je bij Hubo aan het juiste adres. Je vindt zowel in onze online webshop als in onze landelijke vestigingen allerlei soorten sanitaire producten en installatiematerialen, waaronder douchekoppen en douchesetskranenledpanelen en badkameraankleding. Altijd betaalbaar en van de allerbeste kwaliteit.

Zelf sanitair installeren

Wil je zelf aan de slag met het plaatsen van je nieuwe sanitair? Of je nu van A tot Z je badkamer wilt verbouwen of enkel je kraan wilt vervangen: als je eenmaal de juiste producten en installatiematerialen in huis hebt, kun je heel makkelijk en snel aan de gang. En wil je alsnog advies van experts, dan staat het team van Hubo voor je klaar. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en voorzien je van handige, persoonlijke tips.

Neem contact met ons op

Meer informatie nodig over ons sanitaire assortiment? Vragen over sanitaire installaties? Of ga je zelf je sanitair installeren en kun je wel wat tips gebruiken? Hubo helpt. Neem contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze vestigingen en we staan voor je klaar.