Klein - vaste maat

  • 1 -20 van 20 producten
Hubo staat voor je klaar!

Klein plaatmateriaal voor elk project

Wil je bouwen of meubels maken met stevige platen? Met het klein plaatmateriaal in vaste maat van Hubo maak je al je ontwerpen waar. De stevige platen worden gemaakt door fijne houtvezels samen te persen onder hoge druk. Het resultaat is een duurzame plaat die eenvoudig bij te zagen is voor jouw klus. Kies uit een ruim gamma van kleuren en afwerkingen om voor elke woning een geschikte constructieplaat te vinden, voor zowel binnen als buiten. 

Constructieplaten van Hubo: stevig en licht

Van het maken van kasten en deuren tot het aftimmeren van wanden in de badkamer, met de juiste constructieplaat ga je in geen tijd aan de slag. De kleine platen in vaste maat komen in verschillende afwerkingen. Ga voor hardhout met een glanzende zijde om een meubel te maken. Wil je je badkamer afwerken? Kies dan voor vochtbestendige multiplex voor een langdurig resultaat. Doordat de constructieplaten van Hubo uitermate vlak en stabiel zijn, weet je dat je werkt met kwaliteitsvol materiaal. 

Plaatmateriaal voor de handige klusser

Bij Hubo vind je voor elk project de perfecte constructieplaat. De platen voor interieur komen in verschillende kleuren, zodat je eenvoudig een plaat vindt die aansluit bij jouw stijl. Wil je ook buiten werken met constructieplaten? Zet het plaatmateriaal in grondverf om je klus voor terras of gevel te realiseren. Dat de platen van Hubo makkelijk te onderhouden zijn, maakt bovendien dat je kiest voor kwaliteit aan een scherpe prijs.